Un autèntic atac zombi s'aproxima: ZOMBIAVENTURA


Les zombi walks comencen a ser repetitives?
El cinema de zombis ja no t'ofereix res de nou?
Necessites acció i no saps com?
T'agradaria sentir-te el protagonista d'una pel·lícula de zombis?

La nit del 2 al 3 de novembre del 2013 els amants del cinema zombi haurien d'apuntar a les seves agendes un esdeveniment anomenat ZOMBIAVENTURA que es farà a la localitat catalana d'Aitona (a 25 km de Lleida), i que promet emocions fortes a tothom vulgui viure a les seves pròpies carns l'autèntic apocalipsi. La gent de Troyaventura ha desenvolupat un joc d'aventures amb pistes intuïtives per a 500 participants, en què tots es dividiran en 3 grups diferents: supervivents, zombis i militars. Els supervivents seran els màxims protagonistes de l'esdeveniment, en què s'hauran d'escapar dels morts vivents que assolen el poble d'Aitona i localitzar quins són els punts d'evacuació i a quina hora es duran a terme. I perquè us feu la idea que no es tracta d'un divertiment senzill i popular, les evacuacions es realitzaran amb avionetes, helicòpter, globus aerostàtic o comboi militar, i així la gent de Troyaventura pretén aconseguir el realisme més gran possible en una improvisada situació d'emergència zombi on tots els participants seran protagonistes. Per tant, la localitat lleidatana d'Aitona es transformarà en un improvisat apocalipsi amb el consentiment de l'Ajuntament, on els no morts dominaran els carrers.

Una proposta collonuda i que mai no havia vist a casa nostra, així que des de Zona Morta aplaudim la iniciativa. Aquí deixo el tràiler de l'esdeveniment:  





Pots visitar la web oficial clicant aquí.


Publica un comentari a l'entrada

4 Comentaris

  1. Desde la dirección de ZOMBIAVENTURA queremos daros las gracias, por el estupendo resumen de nuestro proyecto, MIL GRACIAS!!!!

    ResponElimina
  2. De nada, la verdad es que se trata de una idea cojonuda :)

    ResponElimina
  3. Esto es una pasada!!! Me encantaa!! Que pena que me coja tan lejos!!:( pero tengo que vivir esa experiencia algún día!!

    ResponElimina
  4. No pasa nada, el año que viene segur que se repetirá :D

    ResponElimina