[Crítica] The Herd - Melanie Light, 2015 (curt)



Podeu veure el curtmetratge en aquesta pàgina: Després d'haver-se projectat a nombrosos festivals, entre els quals hi ha el ja extint Sitges 2015, el curtmetratge The Herd ja està disponible a Vimeo de forma completament legal. És un curtmetratge de 20 min. dirigit per la britànica Melanie Light, responsable de nombrosos curtmetratges de gènere de terror i que apunta a ser algú molt a tenir en compte en el futur més proper del gènere de terror. Per als curiosos, Melanie Light va interpretar un zombi a l'excel·lent Doghouse (2009).

The Herd és una de les sensacions de l'any passat tant per la qualitat artística com també per l'alta dosi de violència. Lligat al gènere de terror, és considerat per la seva autora com "el primer curtmetratge de terror feminista i vegà", i el seu argument no desmereix aquest qualificatiu: què passaria si en una granja de vaques lleteres substituíssim les vaques per dones? L'experiment és una autèntica bufetada a la cara a base de situacions duríssimes que fins i tot aconsegueixen fer reflexionar aquell més "procàrnic". Per tant, un curtmetratge animalista, per a vegetarians i vegans, i clarament reivindicatiu sobre les penoses condicions a què els humans sotmetem els animals a les granges per després ser consumits.

En el repartiment del curtmetratge, destaca la presència de l'actriu escocesa Pollyanna McIntosh (The Woman, Love Eternal).

Podeu veure el curtmetratge en aquesta pàgina:  




Premis obtinguts:

- Best Short film – Festival Boca do Inferno 2 (Brazil ) Nov 2015
- Best Cinematography- Bart Sienkiewicz – British Horror Film Festival ( UK) Nov 2015
- Best Short Horror Film – Celluloid Screams ( UK ) Oct 2015
- Best Foreign Short film – Russian Annual Horror Film Awards (Russia ) Jan 2015
- Best Horror Short – London Independent Film Festival (UK) April 2015
- Best Horror /Sci Fi – Sunderland Shorts (UK) July 2015





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris