Vols viure una experiència paranormal?: 'Ouija' Escape Room Horror Box



Ouija es el nou Escape Room que els bons d'Horror Box han creat. Aquest és un joc de terror en què, igual que el seu predecessor Jigsaw, un màxim de 6 persones haurà d'escapar d'un espai tancat gràcies al seu enginy i el seu valor.

Tranquil lector, perquè no faré cap espòiler. Si vas llegir el meu comentari sobre "Jigsaw" sabràs que sóc conscient que revelar qualsevol detall tant de l'argument com de les endevinalles d'un Escape Room és literalment rebentar l'experiència. Així que, només comentar que "Ouija" és molt diferent de "Jigsaw", en posseir una història molt més complexa i que els participants hauran d'anar descobrint a poc a poc, alhora que avançaran fins al seu alliberament, sempre resolent diferents endevinalles, trobant coses, memoritzant-ne d'altres, i en si, utilitzant el coco en tot moment. És, potser, un joc més apte per a tothom, més accessible pels iniciats.

Però com és obvi a qui potser els pot decebre una mica serà als escapistes més avançats, els habituats a aquest tipus de jocs. Ouija no presenta una excessiva dificultat, però igualment demana implicació. Nosaltres aconseguim escapar, però hem de reconèixer que no va ser tasca fàcil, malgrat que mai ens veiéssim bloquejats en cap endevinalla com sí que ens va passar a "Jigsaw". De fet, al meu grup només ens van sobrar 12 segons...

També cal destacar que "Ouija" té un espai escènic superior al del seu predecessor, i que a més a més té un brutal treball escenogràfic. Hi ha quantitat de detalls molt cuidats que són molt propis del gènere, sobretot de totes aquelles pel·lícules de cases encantades que tenen un passat tèrbol. I sense oblidar que "Ouija" té moments que espantaran de debò, sobretot un dels membres del grup: el "elegit"..., aquí ho deixo (vaig ser jo...).

La veritat és que des d'aquí recomanem Ouija, perquè aconsegueix fer passar una hora de divertiment als participants i que aquests ben segur mai oblidaran. Nosaltres ja ens considerem addictes als Escape(s) Room i a tot allò que a partir d'ara vagin fent aquesta magnífica gent d'Horror Box.





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris