Tamashii Nations World Tour 2017 passarà pel XXIII Saló del Manga


El col·leccionisme de figures de personatges de manga i anime s'ha convertit en un veritable fenomen dins de la cultura otaku. El XXIII Saló del Manga de Barcelona acollirà la gran exposició Tamashii World Tour on s'exhibirà una selecció de les millors estàtues i figures de Tamashii Nations-Bandai. La mostra ocuparà uns 200 metres quadrats i comptarà amb estàtues de mida real de Bola de Drac, Saint Seiya i Naruto, a més d'espectaculars photocalls. També s'exhibiran figures d'altres populars sèries com One Piece, Mazinger Z, Sailor Moon, Gundam, Ranma ½, Street Fighter o versions samurai de Star Wars, a més de prototips de novetats i propers llançaments. La Tamashii Nations World Tour ocuparà un gran espai del Palau 1 del recinte de Fira Barcelona Montjuïc.



Un dels objectius d'aquest esdeveniment és agrair a tots els fans i col·leccionistes de Tamashii Nations - Bandai la seva fidelitat i entusiasme, a més d'apropar aquest món fascinant als visitants al Saló. Aquest World Tour es va iniciar el desembre del 2016 a Sao Paolo, per anar durant el 2017 a Hong Kong, Nova York, Osaka, Mèxic i Xangai. Després de passar per Taiwan i França arribés l'1 de novembre al XXIII Saló del Manga de Barcelona.

Una sèrie de figures exclusives en edició limitada només es podran adquirir a Saló del Manga de Barcelona que es vendran a l'estand de SD Distribuciones, també ubicat al Palau 1. Aquesta companyia és la distribuïdora en exclusiva a Espanya de Tamashii Nations/Bandai i col·labora en la producció de l'esmentada exposició. La llista de figures inclou les següents: Son Goku Kaiohken (SH Figuarts), Shin Mazinger Z Gold (Super Robot Chokokin), MS-06 Zakuii Mass Production Model (ANIME, Real Type Color/Robot Spirits), Saint Cloth Myth Goddess Athena ( Original Color Edition), Saint Cloth Myth Appendix Gold Cloth Object Ser, Body-Kun World Tour (SH Figuarts), Body-chan World Tour (SH Figuarts), Tamashii Stage World Tour i Daruma Club World.

A través de les xarxes socials de Tamashii Nations www.facebook.com/tamashiinationsSpain / www.twitter.com/TamashiiSpain i la web www.sddistribuciones.com s'informarà dels dies i horaris per adquirir aquestes figures úniques i la resta de continguts de l'exposició.




Ja de pas us recomano que mireu el vídeo d'un dels grans -si no el que més- col·leccionistes de figures de Bola de Drac, com és Shia Hauls. Aquest tipus col·lecciona de tota mena, també de les no-oficials com són les meravelloses resines. Sigui com sigui, val la pena dedicar 12 minuts a veure aquesta increïble col·lecció.  




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris